Om Sagaprint

Sagaprint är i första hand till för dig som på ett enkelt och lustfyllt sätt vill skapa egna designade dekaler, stickers, displayer mm. Oavsett om du är ett företag som behöver utforma informations- och reklammaterial eller en privatperson som vill skapa ”coola” stickers och dekaler så är Sagaprint platsen för dig.

Med vårt designverktyg är det enkelt att skapa det du vill åstadkomma. Det finns också många hjälpmedel som kan underlätta ditt arbete, så som cliparts, bilder, mallar mm. Prova gärna vårt designverktyg. Det är helt gratis och du behöver inget konto för att använda verktyget. Det är bara att köra igång direkt. Ändra och justera tills du är nöjd. När du är klar checkar du ut din design. Sedan trycker/skär vi ditt material. Och efter ett par dagar finns ett paket hos dig.

Vi är specialist på små upplagor. Hos oss behöver du inte göra stora beställningar, oftast går det bra med något enstaka exemplar.

Vi har en liten studio och en stor maskinpark av skrivare och skärare som är anpassade för att ge färdiga produkter med en hög kvalitet. Sagaprint drivs av företaget Infowire AB som också hanterar vår fakturering.

Lycka till med ditt skapande och vi hoppas få se dina verk snart.

Im going to make

Kontaktuppgifter

Sagaprint / Infowire AB
E-mail: team@sagaprint.com
Telefon: 076-185 20 60
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm
Infowire AB, org.nr: 559025-9684

Sagaprint
Logo
Shopping cart